Ridläger sommaren 2018

Anmäl er HÄR

Vecka 27, 2/7 – 6/7
Ridläger kostnad 2 750 kr inkl. två övernattningar
Grupp 1: för er som har kommit en bit på vägen och är redo för tävling, kanske behövs behövs ett grönt kort till framtiden?
Grupp 2: för er som kan behärska hästarna i samtliga gångarter samt kan ta hand om hästen.

Från onsdagen sker övernattning på scoutgården, en gångstig bort.
I lägret ingår två ridpass, ett teoripass samt lagad lunch och eftermiddagsfika, plus frukost och kvällsmat vid övernattning.

Vecka 28, 9 – 13/7
Ridläger kostnad 2 750 kr inkl. två övernattningar

Från onsdagen sker övernattning på scoutgården, en gångstig bort.
Instruktörer:

Vecka 29, 16 – 20/7 (fem dagar)
Nybörjarläger 2 000 kr
Här kan Ni som endast suttit till häst en gång vara med, och även ni som precis börjat galoppera.
Grupp 1: för er som rider i skritt och trav och börjat galoppera.
Grupp 2: för er som är helt eller delvis nybörjare.

Under veckan har vi hjälp av duktiga skötare som hjälper till både i stall och på ridbanan. Lägret avslutas med en uppvisning.
I nybörjarlägret ingår ridning/voltige, teoripass och lagad lunch.

Vecka 30,
Vuxenläger 1 500 kr/kurs
Mer info kommer!

Vecka 31, 30/7 – 2/8 (fyra dagar)
Nybörjarläger 1 600 kr

Grupp 1: för er som rider i skritt och trav och börjat galoppera.
Grupp 2: för er som är helt eller delvis nybörjare.

I nybörjarlägret ingår ridning/voltige, teoripass och lagad lunch.

Vecka
Voltigeläger 900 kr
För dig som är intresserad av voltige, där vi går igenom grundövningarna, och även arbetar med gymnastik- och balansövningar. I lägret ingår lagad lunch.

Frågor:

info[at]osterlensridklubb.se
0739 647943 Katarina Jönsson (Kattiz)
(Vid inget svar skicka ett sms!)