Ridläger sommaren 2017

Anmäl er HÄR

Vecka 27, 28, 29, 30 är fullbokade men ni kan ställa er på reservplats. Vecka 28 och 30 är ryttare med egen häst välkomna.
För att ställa er på reservlistan maila info[at]osterlensridklubb.se

Vecka 27, 3/7 – 7/7 FULLT - men ni kan ställa er på reservplats.
Ridläger kostnad 2 750 kr inkl. två övernattningar
Perfekt läger för dig som vill ha kul med hästar. Det krävs att du kan kontrollera din häst i samtliga gångarter samt hoppat lite. Från onsdagen sker övernattning på scoutgården, en gångstig bort.
I lägret ingår två ridpass, ett teoripass samt lagad lunch och eftermiddagsfika, plus frukost och kvällsmat vid övernattning.
Instruktörer: Josefine Lempinen & Lova Bergström

Vecka 28, 10 – 14/7 FULLT - men ni kan ställa er på reservplats, egen häst är välkomna.
Ridläger kostnad 2 750 kr inkl. två övernattningar
Detta läger passar dig som vill ha en utmaning, har ridit ett tag, och har/eller ska börja tävla. Finns möjlighet att ta grönt kort. Perfekt för er med egna hästar och ponnyer. Från onsdagen sker övernattning på scoutgården, en gångstig bort.
Instruktörer: Katarina Jönsson & Josefine Lempinen

Vecka 29, 17 – 21/7 (fem dagar) FULLT - men ni kan ställa er på reservplats.
Nybörjarläger 2 000 kr
Här kan Ni som endast suttit till häst en gång vara med, och även ni som precis börjat galoppera. Under veckan har vi hjälp av duktiga skötare som hjälper till både i stall och på ridbanan. Lägret avslutas med en uppvisning.
I nybörjarlägret ingår ridning/voltige, teoripass och lagad lunch.
Läger 1 - nybörjare
Läger 2 - återkommande ridlägerelever, kan trava och rida lätt samt rida utan ledare men behöver lite extra hjälp med hästen.

Vecka 30, 24 – 29/7 FULLT - men ni kan ställa er på reservplats, egen häst är välkomna.
Vuxenläger 1 500 kr/kurs
Tre dagars kurs (mån-ons / tors - lör), där Du får en egen häst att ta hand om och ridning i små grupper om 2 o 2 / 3 o 3 . Det ingår teoretiska övningar och lättare lunch.

Vecka 31, 31/7 – 3/8 (fyra dagar)
Nybörjarläger 1 600 kr
I nybörjarlägret ingår ridning/voltige, teoripass och lagad lunch.

Vecka 32 (7/8 - 9/8)
Voltigeläger 900 kr
För dig som är intresserad av voltige, där vi går igenom grundövningarna, och även arbetar med gymnastik- och balansövningar. I lägret ingår lagad lunch.

Frågor:

info[at]osterlensridklubb.se
0739 647943 Katarina Jönsson (Kattiz)
(Vid inget svar skicka ett sms!)