Ridläger sommaren 2019

Anmäl er HÄR

Vecka 27, 1 – 5/7 OBS! Endast reservplats kvar!
Ridläger 2 950 kr inkl. två övernattningar
Grupp 1: för er som har kommit en bit på vägen och är redo för tävling, kanske behövs behövs ett grönt kort till framtiden?
Grupp 2: för er som kan behärska hästarna i samtliga gångarter samt kan ta hand om hästen.

Från onsdag till fredag sker övernattning.
I lägret ingår två ridpass, ett teoripass samt lagad lunch och eftermiddagsfika, plus frukost och kvällsmat vid övernattning.
Instruktörer:

Vecka 28, 8 – 12/7 OBS! Endast reservplats kvar!
Ridläger 2 950 kr inkl. två övernattningar

Från onsdag till fredag sker övernattning.

Vecka 29,
Vuxenläger 2 000 kr/kurs
Mer info kommer!

Vecka 30, 22 – 26/7 (fem dagar) OBS! Endast reservplats kvar!
Nybörjarläger 2 200 kr
Här kan Ni som endast suttit till häst en gång vara med, och även ni som precis börjat galoppera.
Grupp 1: för er som rider i skritt och trav och börjat galoppera.
Grupp 2: för er som är helt eller delvis nybörjare.

Under veckan har vi hjälp av duktiga skötare som hjälper till både i stall och på ridbanan. Lägret avslutas med en uppvisning.
I nybörjarlägret ingår ridning/voltige, teoripass och lagad lunch.
Instruktörer:

Vecka 31, 29/7 – 1/8 (fyra dagar) OBS! Endast reservplats kvar!
Nybörjarläger 1 800 kr

Grupp 1: för er som rider i skritt och trav och börjat galoppera.
Grupp 2: för er som är helt eller delvis nybörjare.

I nybörjarlägret ingår ridning/voltige, teoripass och lagad lunch.
Instruktörer:

Saknar du nybörjarlägret vecka 29? Skicka ett mail till oss info[at]osterlensridklubb.se

Frågor:

info[at]osterlensridklubb.se
0739 647943 Katarina Jönsson (Kattiz)
(Vid inget svar skicka ett sms!)